COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valioliigan viime kauden mestaria uhkaa joukkokato

18.5.2017 - 16:50:37


Viime kaudella sensaatiomaisesti jalkapallon Valioliigan mestaruuden voittanut Leicester saattaa menettää nipun tähtipelaajiaan kesän aikana. Joukkueen tämä kausi on ollut pettymys ja se on sarjassa vasta 11:s.

Viime kauden päätteeksi Leicester onnistui pitämään N'Golo Kantea lukuun ottamatta mestaruutensa takuumiehet, mutta nyt kesällä useampikin pelaaja on englantilaislähteiden mukaan lähtökuopissa. Ykkösnimenä mahdollisten lähtijöiden listalla on Riyad Mahrez.

Mahrezista olivat viime kauden päätteeksi kiinnostuneita Real Madrid ja Barcelona, mutta jättiläiskaksikon kiinnostus on heikomman kauden vuoksi heikentynyt. Hänellä on kuitenkin edelleen kysyntää eikä olisi ihme, jos hän vaihtaisi maisemaa.

Leicesterin ykkösvahti Kasper Schmeichelin perässä ovat huhujen mukaan Manchester City, Liverpool ja Everton. Lisäksi Danny Drinkwater, Wilfred Ndidi, Demarai Gray, Ben Chilwell sekä Jamie Vardy saattavat jättää Leicesterin kesän aikana. Myös hieman vähemmälle vastuulle jääneet Islam Slimani, Ahmed Musa ja Leonardo Ulloa vilkuilevat toisia vaihtoehtoja. Leicesterin kannalta pahimmassa tapauksessa mestaruusjoukkueesta on ensi kaudella jäljellä vain muisto.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19