COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sami Hyypiä ilmoitti mestarisuosikkinsa

12.8.2017 - 11:45:04


Valioliiga starttasi ensimmäistä kertaa koskaan perjantaiottelulla - ja millä tavalla! Arsenal voitti kuin voittikin Leicesterin dramaattisten käänteiden jälkeen 4-3.

Manchester Citya pidetään suurimpana mestarisuosikkina, mutta Betssonin kansainvälisenä lähettiläänä toimiva Sami Hyypiä sen sijaan uskoo enemmän puolustavaan mestariin Chelseaan.

- Minusta Chelsea on edelleen ykkössuosikki. Viime kausi oli niin vakuuttava, eikä joukkue ole ihan hirveästi muuttunut.

- Manchesterin joukkueet ovat satsanneet paljon. Avainkysymys on, miten nopeasti ne saavat uudet tiimit pelaamaan yhteen. Liverpoolista (kerroin 12) toivon tietysti, että nyt olisi aika nousta TOP3:een. Mutta ei kellään kärkikuusikosta helppoa tule olemaan.

Helppoa ei tule olemaan myöskään nousijoilla. Huddersfieldille sekä Hyypiän entiselle seuralle Brightonille “sarjapaikan säilyttäminen olisi kuin lottovoitto”. Newcastlessa sen sijaan odotukset ovat luonnollisesti korkeammalla.

- Rafael Benitezillä on jo alkukaudesta kovat paineet saada aikaan tulosta Newcastlessa. Jos joukkue ei asetu nopeasti keskikastiin, silloin voi käydä Rafalle huonosti.

Betssonilla Beniteziä pidetäänkin todennäköisimpänä valmentaja, joka saa Valioliigassa ensimmäiset potkut tällä kaudella.

- Tuskin koskaan tulen itse tuosta aiheesta vetoa lyömään, mutta ymmärrän hyvin, että veikkaajia potkut kiinnostavat kohteena. Itse en haluaisi nähdä kenenkään saavan potkuja kesken kauden, koska sen verran pitäisi löytyä kärsivällisyyttä. Toisaalta ulkopuoliset eivät koskaan voi tietää, mitä seuran sisällä tapahtuu. Ja valmentajahan voi varmistaa työnsä helposti, voittaa vaan kaikki pelit, ammattivalmentajan arjen karumman puolen itsekin kokenut Hyypiä hymyilee.

Chelsea pulitti Alvaro Moratasta hurjat 80 miljoonaa euroa. Hyypiä pohtii, riittääkö espanjalaisen fysiikka Brittein saarilla.

- Esimerkiksi kun Fernando Morientes tuli Liverpooliin, hän ei välttämättä onnistunut odotusten mukaisesti. Mutta Fernando Torres taas onnistui heti alusta alkaen koska osasi käyttää kroppaansa ja töniä puolustajia pois tieltä. Jos ja kun Morata ei ole vielä niin fyysinen, siihen pitää tottua Englannissa nopeasti.

Morata on Betssonin laskelmissa viitossuosikki maalikuninkaaksi. Mutta kenet Hyypiä valitsisi maalikuningaslapulle?

- Pitkin hampain taidan ottaa Romelu Lukakun.

Miksi pitkin hampain?

- No kun se pelaa Unitedissa!

Arsenal on vasta mestarisuosikki numero 6, kertoimella 12. Betssonin ykkösbetsi on Manchester City, mestaruuskertoimella 2.60. Kakkosena on paikalliskilpailija United (kerroin 4.50). Hyypiän hehkuttaman Chelsean kerroin on 5.00.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!