COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Manchester City kellisti helposti sarjadebytantin

12.8.2017 - 21:51:12


Englannin Valioliigassa lauantaisen kierroksen päätti Manchester Cityn vierailu Brightoniin.

Isännillä ei ollut ottelussa juurikaan sanan sijaa, vaan Pep Guardiolan luotsaama vierasjoukkue vei ottelun lopulta lukemin 0-2.

Avausmaalia saatiin odottaa aina toisen jakson loppuopuolelle saakka. Kun ottelua oli pelattu 70 minuuttia, syötti David Silva Sergio Agueron mainioon paikkaan boksin sisään eikä argentiinalainen erehtynyt.

Viisi minuuttia myöhemmin Brightonin Lewis Dunk oli epäonnekseen keskityksen tiellä ja miehestä pallo kimposi omaan maaliin.

- Meillä oli mahdollisuuksia jo ensimmäisillä minuuteilla. Mutta me parannamme vielä hyökkäämistämme. Pääasia oli nyt ottaa tästä avauspelistä voitto, Guardiola kertoi ottelun jälkeen.

- Otamme tästä kaikki positiiviset asiat mukaan. Ei meillä ollut tosiasiassa mahdollisuuksia maalien tekoon Mestarien liigassa pelaavaa juokkuetta vastaan. Pitää yrittää myös ennen siirtoikkunaa saada lisää vahvistuksia joukkueeseen, että pärjäämme tässä liigassa, Brightonin valmentaja Chris Hughton kertoi BBC:n mukaan.

Sunnuntaina on vielä ensimmäisen kierroksen otteluista jäljellä kaksi kun Newcastle saa Tottenhamin vieraakseen ja Manchester United testaa kotonaan West Hamin vireen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noora Rädyn ura jatkuu Kiinassa

18.6.2018 22:42:55