COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Neymarilta tylyä tekstiä Barcelonalle - "He ansaitsevat parempaa"

21.8.2017 - 08:32:30


Jalkapallotähti Neymar loisti joukkueensa tähtenä sunnuntaina, kun Paris Saint-Germain kaatoi Ranskan jalkapalloliigassa Toulousen 6-2-lukemin.

Tänä kesänä isolla kohulla FC Barcelonasta peräti 222 miljoonan euron siirtosummalla siirtynyt Neymar teki itse kaksi maalia ja alusti niin ikään kaksi. Hän esiintyi ottelussa ensimmäistä kertaa uuden kotiyleisönsä edessä ja jakoi ottelun jälkeen tylyjä kommentteja entisestä seurastaan FC Barcelonasta.

- Kun saavuin ensi kertaa sinne kaikki oli ihan hyvin, mutta sitten...Barcelonassa on johtajia, joiden ei pitäisi olla siellä. Olen hyvin surullinen siitä, Neymar sanoi Football Espanan mukaan.

- Minulla oli siellä hyvin onnelliset neljä vuotta siellä, mutta Barca ansaitsee parempaa. Minulla on siellä paljon ystäviä ja toivon, että asiat menevät paremmin ja Barcelona palaa joukkueeksi, joka voi kilpailla, Neymar jatkoi.

Brassitähden sanat voidaan tulkita kuittina. Aiemmin mediassa Barcelonan johto on arvostellut Neymarin yksipuolista päätöstä lähteä seurasta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19