COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Emme itke loukkaantumisia" - Pogban menettänyt ManU otti selvän voiton

13.9.2017 - 06:00:41


Jalkapallon Mestareiden liigaan paluun tehnyt Manchester United aloitti urakkansa voitolla tiistaina. ManU kukisti Baselin kotonaan 3-0.

Marouane Fellaini pukkasi ManU:n 1-0 -johtoon 10 minuuttia ennen taukoa. Romelo Lukaku ja Marcus Rashford viimeistelivät loppunumerot toisella puoliajalla.

Fellaini ei ollut avauskokoonpanossa. Unitedin manageri Jose Mourinho joutui kuitenkin ottamaan belgialaisen sisään jo ennen 20 minuutin kohtaa kapteenin nauhaa kantaneen Paul Pogban loukkaannuttua.

- En voisi olla tyytyväisempi Fellainiin. Yritin olla peluuttamatta häntä tänään, koska hän on toipumassa vammasta, mutta Pogban loukkaantumisen takia minulla ei ollut vaihtoehtoa, Mourinho sanoi ManU:n verkkosivuilla.

Pogba sai ilmeisesti takareisivamman. Ranskalaistähden sairausloman pituudesta ei ole vielä tietoa, mutta Mourinho ei ollut painamassa paniikkinappulaa.

- Tämän takia meillä on pelaajaryhmä. Se on loukkaantumisten ja pelikieltojen takia. Emme itke loukkaantumisia. Eli jos Paul ei pysty pelaamaan sunnuntaina, niin meillä on (Ander) Herrera, meillä on (Michael) Carrick, meillä on Fellaini, meillä on (Nemanja) Matic, Mourinho totesi.

Mourinho oli suurimmaksi osaksi tyytyväinen joukkueensa esitykseen vaikka valitteli hieman pelaajien asennetta toisen maalin jälkeen.

- On tärkeää aloittaa lohkovaihe voitolla. Pelasimme todella päättäväisesti, itseluottamuksella, kärsivällisesti, teimme hyviä valintoja ja sanoisin, että pelasimme aika hyvin. Sen jälkeen, kun teimme 2-0 -maalin, niin kaikki muuttui. Emme tehneet enää oikeita ratkaisuja ja olisimme saattaneet joutua vaikeuksiin, mutta Basel ei maalannut ja sitten saimme kolmannen, Mourinho kommentoi.

ManU isännöi Valioliigassa Evertonia sunnuntaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!