COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lehtitieto: Arsenal-tähden jatkosopimusneuvottelut hyytyivät jo helmikuussa!

13.9.2017 - 16:45:11


Jalkapalloseura Arsenal saattaa mennä ensi kaudeksi täysin uusiksi. Lontoolaisseura on yrittänyt saada avainpelaajiaan Alexis Sanchezia ja Mesut Öziliä jatkosopimuksiin, mutta sopimuksia ei ole vain syntynyt.

Chilen maajoukkuemies Sanchezin on sanottu olevan tyytymätön Arsenalin heikkoon menestykseen ja hän on suuntaamassa kenties Manchester Cityn paitaan. Saksalaismestari Mesut Özil saattaa liittyä myös lähtijöiden joukkoon. Saksalaislehti Bild kertoo nimittäin, että seuran ja Özilin väliset jatkosopimusneuvottelut ovat kariutuneet jo viime helmikuussa.

Helmikuussa Arsenal ei ollut vielä tietoinen siitä, jatkaako Arsene Wenger seuran managerina myös tulevaisuudessa ja tämän voi kuvitella olevan yksi niistä syistä, jotka johtivat neuvottelujen kariutumiseen. Sittemmin neuvotteluja seuran ja pelaajan välillä ei ole tiettävästi käyty.

Sanchezin ja Özilin lisäksi sopimukset Arsenaliin loppuvat tämän kauden jälkeen myös Jack Wilsherelta ja Santi Cazorlalta. Hekin lukeutuvat joukkueen avainpelaajiin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!