COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"En tietenkään ole iloinen tästä" - Kloppin suojatit menettivät täyden pistepotin

14.9.2017 - 09:42:00


Jalkapallon Mestareiden liigaan paluun tehnyt Liverpool joutui tyytymään 2-2 -tasapeliin Sevillaa vastaan keskiviikkona. Kotikentällään pelannut Liverpool johti kamppailua 2-1, mutta Sevilla tuli tasoihin 72. minuutilla.

- Olenko turhautunut? En ole varma tuosta sanasta, mutta en tietenkään ole iloinen tästä. Mutta olen tyytyväinen suureen osaan ottelusta. Yritimme olla välittämättä viime viikonlopun tuloksesta (0-5 -tappio Manchester Citylle), mutta olemme vain ihmisiä ja tuo vie itseluottamusta, Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoi seuran verkkosivuilla.

Liverpool nousi 2-1 -johtoon Roberto Firminon ja Mohamed Salahin maaleilla. Firminolla oli tilaisuus kasvattaa etumatkaa, mutta hän ampui rangaistuspotkun tolppaan.

- Tämä ei ollut tylsä ottelu. Joukkueellani oli halua, ahneutta ja intohimoa. Kaikki kunnia Sevillalle, koska he eivät luovuttaneet missään vaiheessa. Sevillalla kävi totta kai tuuri rankkarin kanssa. Ehkä meille olisi kuulunut toinenkin rankkari, mutta meillä oli enemmän paikkoja ja se on tärkeätä, Klopp jatkoi.

Philippe Coutinho teki ottelussa kauden ensieiintymisensä Liverpoolin paidassa. Siirtohuhujen kourissa ollut brassitähti tuli vaihdosta sisään toisella puoliajalla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldon rohkeudelle ylistystä

21.7.2018 13:36:04