COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Liverpoolilla oli mahdollisuus ostaa Cristiano Ronaldo vuonna 2003 – ManU oli valmis kaivamaan kuvetta

13.10.2017 - 16:26:55


Cristiano Ronaldosta kohistiin jo miehen ollessa nuori huippujalkapalloilijan alku.

Hän loisti kotimaassaan Portugalissa, mutta todellinen nousukausi nähtiin Manchesterissa, kun hän siirtyi vuonna 2004 Unitedin paitaan. ManU oli pelaamassa harjoitusmatsia Ronaldon Sportingia vastaan, ja nuori portugalilainen antoi itsestään uskomattoman kuvan ManUn valmennukselle pitäen englantilaisten puolustuksen koko illan kiireisenä. Päiviä myöhemmin ManU osti Ronaldon itselleen.

Ennen kuin ManU oli huomannut Ronaldon taidot, oli Liverpool jo tietoinen tästä nuoresta tähdestä. Liverpoolin silloinen valmentaja Gerard Houllier oli huomannut Ronaldon taidot vuonna 2003 U21-maajoukkueturnauksessa, ja Liverpool lähtikin portugalilaisen perään.

- Mutta meillä oli palkkahaitari joukkueessa, ja me emme maksaneet hänelle sellaista palkkaa kuin hän halusi, Houllier muisteli givemesport.com-sivuston mukaan.

Houllierin mukaan sellainen palkka olisi aiheuttanut närää Liverpoolin pukukopissa. Pääkäskijä myös sanoo yhden pelaajan vaikuttaneen siihen, ettei Ronaldoa hankittu. Tuo pelaaja oli Harry Kewell.

- Kewell oli tuohon aikaan uskomaton pelaaja ja uskomattoman nälkäinen, kunnes hän koki loukkaantumisia.

Jossittelu on aina urheilun suola, ja sitä on varmasti harrastettu Liverpoolinkin toimistolla. Kewell ei lopulta yltänyt Liverpoolissa isoihin tekoihin, kun taas Ronaldo nousi ManU:ssa maailman parhaimpien joukkoon ja sai siirron maailmanennätyssummalla Real Madridiin.

Ehkäpä Liverpoolin olisi kannattanut suostua Ronaldon suurehkoon palkkapyyntiin. Seuran 2000-luku olisi voinut olla hieman toisenlainen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puljujärvi sai valmentajan kehut

19.9.2018 10:05:14