KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestarien liigassa kohtalon hetket – ottaako Chelsea lohkovoiton?

5.12.2017 - 14:37:44


Mestarien liigassa pelataan tänään A-, B-, C-, ja D-lohkon päätöskamppailut.

A-lohkossa on vielä jännittävät paikat, kun sveitsiläinen Basel ja venäläinen TsSKA taistelevat lohkon toisesta jatkopaikasta. Manchester Unitedin lohkovoitto näyttää lähes varmalta, sillä TsSKA tarvitsisi ManU:sta voiton vähintään neljän maalin erolla, mikäli venäläiset haluaisivat napata kärkisijan. Vielä kun ottelu pelataan Manchesterissa, ovat TsSKA:n mahdollisuudet olemattomat. Basel kohtaa puolestaan nollilla olevan Benfican, jolla ei ole panosta, minkä vuoksi sveitsiläisten jatkopaikka näyttää tällä hetkellä todennäköiseltä.

B-lohkossa PSG:n lohkovoitto lienee myös selvä, sillä lohkokakkonen Bayern Munchen tarvitsisi TsSKA:n tavoin voiton neljän maalin erolla, jotta kärkipaikka irtoaisi. Bayern ja PSG ottavat tänään yhteen Saksassa. Kolmantena oleva Celtic kohtaa Anderlechtin, joka on vielä nollassa pisteessä. Paikka Eurooppa-liigasta vaatisi belgialaisilta Celticin kaatamista vähintään kolmella maalilla.

C-lohkossa Chelsea on kärjessä kymmenellä pisteellään, mutta AS Roma tulee takana vain kahden pisteen päässä. Chelsea pelaa tänään kotonaan Atletico Madridia vastaan, ja espanjalaisjoukkue pyrkii vielä kiinni jatkopaikkaan, sillä se on kaksi pistettä italialaisia jäljessä. Roma voi puolestaan napata vielä lohkovoiton, jos se ottaa täyden pistepotin Qarabaqilta, ja Chelsea jää pisteittä Atleticoa vastaan.

D-lohkossa yhteen ottavat Barcelona ja Sporting sekä Olympiakos ja Juventus. Barca ottaa lohkovoiton, mutta kahdeksassa pisteessä oleva Juventus ja pisteen perässä tuleva Sporting ratkovat vielä viimeisen jatkopaikan kohtalon. Kaikki ennakkoasetelmat viittavat italialaisten puoleen, sillä voittamalla lohkon heittopussin Olympiakosin on jatkopaikka varma.

Illan kaikki ottelut alkavat kello 21:45 Suomen aikaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bö romahti - kuusi ohilaukausta

15.12.2018 16:34:03