COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestarien liigassa loput jatkopaikat ratkaisuun illalla

6.12.2017 - 10:29:12


Englannin Valioliigassa pelaava Tottenham Hotspur kohtaa illan Mestarien liigan viimeisellä lohkovaiheen kierroksella APOEL:in Wembleyn stadionilla Lontoossa. Englantilaisjoukkueelle ottelu on sikäli merkityksetön, että se on jo varmistanut H-lohkon voittonsa ollen lohkopeleissä tappioton.

Lohkon toisessa ottelussa jatkopaikan jo myös aikoja sitten varmistanut Real Madrid kohtaa Borussia Dortmundin.

Liverpool puolestaan kohtaa kotonaan Spartak Moskovan. Kuudessa pisteessä majailevan Spartakin pitäisi voittaa suurinumeroisesti päästäkseen vielä E-lohkossa yhdeksän pisteen Liverpoolin ohi ykköseksi. Kahdeksassa pisteessä oleva Sevilla puolestaan kohtaa kahden pisteen Mariborin ja varmistaa ainakin voitolla jatkopaikan.

Otteluiden mennessä sopivasti ristiin, voi Liverpool vielä lohkon kärkipaikaltakin siis tuiskahtaa ulos jatkosta.

- Niin paljon kovaa työtä kulminoituu illalla 90 minuutin sisään. En sano, että se loisi paineita meille, mutta se nyt sattuu olemaan tilanne, Liverpoolin luotsi Jürgen Klopp kertoili seuran verkkosivujen haastattelussa ennen illan peliä.

- Noiden 90 minuutin jälkeen näemmä olemmeko vielä mukana kisassa. Tiedämme kaikki, että meillä on iso tehtävä edessä illalla, Klopp tiivisti kotijoukkueen leiristä.

F-lohkossa myös jatkopaikkansa varmistanut lohkovoittaja Manchester City kohtaa vieraissa Shaktarin. Toisessa ottelussa Napoli puolestaan yrittää päästä voitolla Feyenoordista toisena olevan Shaktarin ohi. Napolilla on maaliero tällä hetkellä parempi. Napolilta on sivussa ottelussa puolustaja Faouzi Ghoulam sekä pitkäaikaispotilas Arkadiusz Milik.

G-lohkossa Besiktas on varmistanut lohkovoiton ja kohtaa vieraissa jatkoon mielivän Red Bull Leipzigin. Tasapisteissä Leipzigin kanssa oleva FC Porto puolestaan kohtaa Monacon.

Mestarien liigan ottelut keskiviikkona:

FC Porto - Monaco
Feyenoord - Napoli
Liverpool - Spartak Moskova
Maribor - Sevilla
RB Leipzig - Besiktas
Real Madrid - Dortmund
Shakhtar - Manchester City
Tottenham - APOEL

Kaikki ottelut alkavat kello 21:45.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!