VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Brittilehti: Yllätyskäänne! Manchester United yrittää kaapata tähtipelaajan Cityn nenän edestä

11.1.2018 - 16:02:43


Jalkapallotähti Alexis Sanchezin siirtoa Valioliigan Arsenalista Manchester Cityyn on ehditty pitämään jo lähes varmana asiana, mutta nyt brittilehti The Guardian on tehnyt paljastuksen, joka vielä kaiken muuttaa voi.

Lehden tietojen mukaan kisaan tähtipelaajasta on tullut nyt myös Cityn paikallisvastustaja Manchester United, joka on jättänyt Sanchezista myös tarjouksen Arsenalille. Monen eri lähteen mukaan City on tarjonnut Arsenalille 20 miljoonaa puntaa, jotta Sanchez siirtyisi Cityyn jo tammikuussa. The Guardianin mukaan ManU on nyt lyönyt vielä paremmaksi: Red Devils on tarjonnut pelaajasta 25 miljoonaa puntaa.

The Guardian tietää kertoa myös, että Unitedin tarjous olisi taloudellisesti muutenkin kannattavampi Sanchezille, mitä tulee hänen tienesteihinsä seurassa.

Arsenalin kannalta tilanne on nyt herkullinen. Lontoolaisseura voi odotella kaikessa rauhassa kuinka suureksi pelaajan hinta nouseekaan huutokaupan myötä. On nimittäin täysin selvää, ettei City tyydy tähän tilanteeseen, mikäli Unitedin tarjous pitää paikkaansa.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!