KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Joutuuko Zidane lähteä Realista jatkosopimuksesta huolimatta?

12.1.2018 - 10:53:17


Zinedine Zidane allekirjoitti torstaina uuden jatkosopimuksen, joka pitää hänet Real Madridin peräsimessä kesään 2020 asti.

Jatkosopimus rauhoitti hetkeksi spekuloinnit ranskalaisen potkuista, mutta uudet huhut ottivat nopeasti tuulta alleen: espanjalaislehti SoyMadridista kertoo, että Zidane saa lähteä kauden jälkeen jatkosopimuksesta huolimatta.

Lehden mukaan Realin uudeksi päävalmentajaksi saattaa tulla Saksan maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw. Myös Tottenham-luotsi Mauricio Pochettino on Realin kiinnostuksen kohteena.

Zidanen jatkosopimus tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli seura ei saa Löwiä tai Pochettinoa valmentajakseen, saa Zidane jatkaa tehtävässään. Hän ei ole kuitenkaan enää Realin ykkösvaihtoehto ensi kauden päävalmentajaksi.

Löwillä ja Pochettinolla ovat sopimukset jo ensi kaudeksi, minkä vuoksi Real ei ole vielä pystynyt kiinnittämään ykkössuosikkejaan.

Zidane on tehnyt aiemmin hyvää tulosta Madridissa, mutta meneillään oleva kausi on ollut seuralle hankala, minkä vuoksi ranskalaisen potkuilla on spekuloitu pitkään. Real on tällä hetkellä La Ligassa vasta neljäntenä 11 pisteen päässä sarjakärki Barcelonasta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

10.12.2018 07:08:33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moskovan TsSKA tylynä KHL:ssä

9.12.2018 22:58:44

 

 

 

 

Tom Brady teki NFL:n historiaa

9.12.2018 21:34:31