VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sam Hyypiä: ”Realia odottaa rökäletappio - pokaali ei Ramosin käsiin nouse”

13.2.2018 - 07:03:11


Liverpoolin ja suomalaisen jalkapallon legenda, Sami Hyypiä, odottaa Mestarien liigan jatkopelejä vesi kielellä. Hyypiä pohtii Sportti.comin erikoishaastattelussa tällä viikolla tositoimissa olevia joukkueita ja Mestarien liigan jatkopelien lähtökohtia.

Sami Hyypiä, vaihtuuko Mestarien liigassa valta?

- Kyllä. En jaksa uskoa, että Real Madrid voittaa tällä kaudella. Olen enemmänkin sitä mieltä, että jossain vaiheessa heille tulee joku rökäletappio ja se on siinä. Se voi tulla ihan milloin vain.

Miksi näin?

- Ei siellä mitään ihan hirveätä kriisiä varmaan ole, mutta he eivät ole pystyneet pelaamaan lähellekään sitä tasoa, millä heidän pitäisi pelata. Jatkuva alisuorittaminen alkaa sitten jossain vaiheessa nakertaa ja se näkyy tulostaululla. Kuten sanoin, veikkaan, että jossain vaiheessa tulee oikein kylmää kyytiä.

Jos Real ei Mestarien liigaa voita, mitä Madridissa tapahtuu?

- Voi tapahtua paljonkin. Ainakin pelaajiston kanssa luuta lakaisee. Realiin ei ole mennyt pitkään aikaan uusia, todellisia tähtipelaajia. Jotenkin tuntuu, että he ovat pudonneet kelkasta siirtomarkkinoilla. Tai sitten he vain uskovat, että nykyinen joukkue voi voittaa vuodesta toiseen.

- Jos finaalipaikkaa ei tule, voi olla, etteivät muutokset jää vain pelaajistoon. Sekin olisi aika tyypillistä Realia. Onhan esimerkiksi Jupp Heynckes saanut monoa sieltä jopa sen jälkeen, kun hän voitti Mestarien liigan.

Eli et näe kristallipallosta isokorvaa Sergio Ramosin käsivarsilla?

- En näe. Sitä kannattelee joku ihan muu.

Isokorvaisesta pokaalista tulikin mieleen… Itsekin pääsit sitä nostelemaan, mutta et Liverpoolin kapteenina. Se olikin ainoa Liverpool -aikanasi voittamasi pytty, jota et kapteenina nostanut. Harmittaako?

- Ei yhtään. Moni luuli, että kapteeninnauhan menettäminen oli jotenkin iso juttu minulle. Juuri tästä aiheesta tein vähän pitemmän haastattelun, jonka voi käydä katsomassa http://content.betsson.com/fi/jalkapallo/hyypian-huippuvuodet-kapteeni. Siellä käyn koko homman läpi. Olin todella iloinen, että juuri Steven Gerrard sai kunnian.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!