VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Aiheuttaako PSG Real Madridille rökäletappion? - Näin kommentoi Sami Hyypiä

14.2.2018 - 09:08:46


Futislegenda Sami Hyypiä kommentoi Sportti.com:n haastattelussa, ettei usko, että Real Madrid voisi tällä kaudella uusia Mestareiden liigan mestaruutensa. Hyypiä uskoo Paris Saint-Germainin kukistavan Realin neljännesvälierissä.

Palataan vielä Realin mahdolliseen rökäletappioon… Voiko PSG olla se joukkue, joka sellaisen järjestää?

- Teoriassa kyllä. Ainakin se on tavoite. Eivät he supernimiä hankkineet sinne siksi, että he voittavat Ranskan mestaruuden. Tavoitteet ovat Mestarien liigassa. Ranskassa varsinkin laadukkaat kärkimiehet myllertävät mielin määrin. Mutta nyt tulee vastaan Euroopan kovanaamapuolustukset. Vaikea sanoa, onko PSG:n pelaaminen riittävän saumatonta, vastaa Hyypiä.

Mitä tarkoitat ”saumattomuudella”?

- Olen katsonut jonkin verran heidän pelejään ja näyttää siltä, ettei hyökkääjillä ole juurikaan yhteispeliä. Kukin painaa omalla, korkealla taitotasollaan. Pelkkä yksilöpelaaminen ei riitä, kun mennään Mestarien liigassa ratkaisupeleihin. Näyttää, ettei hyökkäys ole hitsautunut yhteen, niin hyviä yksilöitä kuin siellä onkin. Ei ole mitenkään yleistä, että syntyy sellaisia hyökkäyskokonaisuuksia kuten esimerkiksi Barcelonan Tres Amigos ennen Neymarin lähtöä.

Mutta jos yhteispeli löytyy, voiko PSG mennä pitkälle?

- Teoriassa kyllä. Mutta pitää muistaa, että he pääsevät Ranskassa koko ajan puolivaloilla. Heillä ei ole kovin paljon sellaisia vastustajia, jotka oikeasti sparraisivat näihin peleihin. Heidän vastustajansa pelaavat sen sijaan koko ajan pelejä kivikovia vastustajia vastaan. Saa nähdä, miten PSG:n tempo riittää. Ainakaan he eivät ole tottuneet siihen tahtiin, mitä vaikkapa Realin voittaminen vaatisi.

- Toisaalta on mahdollista se taso saavuttaa. Se on tietysti paljon valmennuksesta kiinni.

Lisää Hyypiän mietteitä videohaastattelussa tässä:
http://content.betsson.com/fi/jalkapallo/sami-hyypia-laulu-taytyy-ansaita/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Kärpät riehuu Tampereella

17.1.2019 19:04:48