KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arsenal hävisi nolosti, välttyi silti totaaliselta katastrofilta Eurooppa-liigassa

23.2.2018 - 00:01:34


Englannin jalkapallojätti Arsenal selvisi säikähdyksellä jalkapallon Eurooppa-liigan torstaisessa pudotuspeliottelussa ruotsalaista Östersundia vastaan. Vaikka Arsenal hävisi nolosti kotonaan Östersundille 1-2, eteni se kuitenkin yhteismaalein 4-2 jatkoon.

Vielä avauspuoliajalla näytti kuitenkin pahalta. Arsenal voitti ensimmäisen osaottelun 3-0 ja kaikki pitivät jatkopaikkaa jo varmana. Paitsi Österdund. Se johti ottelua jo 2-0 avauspuoliajan jälkeen. Maaleista vastasivat Hosam Aiesh ja Ken Sema.

Varmalta näyttänyt jatkopaikka ei ollutkaan enää varma. Toisen jakson alussa Sead Kolasinac päästi kuitenkin lontoolaiset ja raivoissaan olevan kotiyleisön pahimmasta piinasta ja kavensi tilanteeksi 1-2. Se riitti tekemään vuoren liian korkeaksi ruotsalaisille kiivetä ja Arsenal eteni neljännesvälieriin.

Espanjassa ikävä välikohtaus, yksi kuoli

Athletic Bilbao eteni niin ikään torstaina jatkoon. Se hävisi Moskovan Spartakille kotonaan 1-2, mutta yhteismaalit menivät kotijoukkueelle kuitenkin 4-3.

Jalkapalloa enemmän puhuttivat kentän ulkopuoliset, hyvin ikävät tapahtumat.

Espanjalaislehti Marca uutisoi torstaina, että Moskovan Spartakin äärikannatusryhmä ultrasin ja poliisin välisessä yhteenotossa on kuollut yksi paikallinen poliisi. Poliisin kuolinsyyksi on todettu sydänkohtaus.

Tämän lisäksi useita ihmisiä on loukkaantunut ja poliisi on ottanut myös hulinoivia faneja kiinni.

Bilbaossa osattiin varautua rähinään, sillä Spartakin ultras-kannattajat ovat tunnetusti hyvin väkivaltaisia. Varautumisesta huolimatta ikävimmältä vaihtoehdolta ei pystytty välttymään.

Niin sanotuista suurseuroista jatkoon etenivät torstaina myös muun muassa Atletico Madrid, Lazio, RB Leipzig, Lyon, Marseille, Dortmund sekä AC Milan.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

NHL, tiistain tulokset

19.12.2018 08:15:09

 

 

 

 

 

 

Olli Juolevin kausi paketissa

19.12.2018 05:30:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38