KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Valioliigan historian huonoin" arvosteli Mourinhoa - ManU-managerilta jäätävä kuitti

12.3.2018 - 17:33:24


Hollantilainen jalkapallolegenda ja entinen Crystal Palacen manageri Frank De Boer on arvostellut kovin sanoin ManU-manageri José Mourinhoa. Tapojensa mukaan Mourinho ei jäänyt sanattomaksi kritiikin edessä.

De Boer arvosteli Mourinhon pelaajapolitiikkaa ja etenkin sitä, ettei lahjakas hyökkääjä Marcus Rashford oli saanut hänen mielestään riittävästi peliaikaa Unitedissa.

- On sääli, että häntä valmentaa José Mourinho. Hän on englantilainen pelaaja ja hänelle pitäisi antaa peliaikaa, De Boer sanoi BT Sportin mukaan.

- Hän (Rashford) on nuori ja hän tarvitsee pelejä. Hän on niin lahjakas, että hänen pitäisi pelata joka viikko, De Boer jatkoi.

Mourinhon korviin oli ehtinyt jo kantautua häntä kohtaan esitetty kritiikki.

- Kyllä minä luin jotain, mitä Valioliigan historian huonoin manageri oli sanonut. Luin, ettei Rashfordilla pitäisi olla kaltaistani manageria, Mourinho täräytti.

- Jos hän itse valmentaisi Rashfordia, niin ainoa asia, minkä hän oppisi, olisi häviäminen, sillä muuta De Boer ei ole tehnytkään, Mourinho jatkoi ryöpytystä.

Mourinho myös lisäsi, että hän haluaa kouluttaa nuoria pelaajia, eikä mikään tule ilmaiseksi.

- Aloittaako hän joka pelin? Ei tietenkään. Hän on pelaaja, johon me luotamme. Kovin moni ei odottanut, että hän aloittaisi Liverpoolia vastaan, mutta hän pelasi hyvän pelin, eikä kyse ole vain maalien tekemisestä. Olen tyytyväinen Marcukseen, Mourinho linjasi.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

14.12.2018 08:23:52