NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Sevilla oli parempi" - ManU-leirissä ei alettu selittelemään

14.3.2018 - 07:34:21


Manchester Unitedin taival jalkapallon Mestareiden liigassa tuli päätökseen tiistaina. Kotikentällään pelannut United taipui Sevillalle 1-2.

Ensimmäinen osaottelu Espanjassa oli päättynyt maalittomaan tasapeliin.

- Ei ole mitään selityksiä. Tämä oli tärkeä ottelu ja lähdimme siihen kovalla itseluottamuksella, mutta Sevilla oli parempi. He ansaitsivat tämän, Unitedin keskikenttäpelaaja Nemanja Matic myönsi seuran verkkosivuilla.

Vaihdosta tullut Wissam Ben Yedder iski kahdella osumallaan Sevillan 2-0 -johtoon viiden minuutin välein varttitunti ennen loppua. Yksikin Sevillan vierasmaali teki tilanteesta todella vaikean Unitedn kannalta - puhumattakaan kahdesta.

- Sevilla teki maalin ja siitä hetkestä lähtien kaikesta tuli vaikeampaa. Toinen maali teki siitä lähes mahdotonta, Unitedin manageri Jose Mourinho sanoi.

Romelu Lukaku viimeisteli Unitedin lohdutusosuman 84. minuutilla.

- Ensimmäinen maali oli tärkeä varsinkin henkiseltä kannalta. Meillä oli paikkoja toisella puoliajalla, mutta he maalasivat ennen meitä. Sen jälkeen olimme tippumassa ja se oli todella vaikeaa, Mourinho jatkoi.

Unitedilla on toinen tärkeä ottelu edessä lauantaina. Mourinhon suojatit isännöivät Brightonia FA Cupin kuudennen kierroksen taistossa.

- Meillä ei ole aikaa draamaan. Meidän täytyy palata töihin, koska lauantaina on taas tärkeä ottelu, Mourinho totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!