KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Monet pelasivat elämänsä ottelun" - Sevilla kahdeksan parhaan joukkoon 60 vuoden tauon jälkeen

14.3.2018 - 08:15:09


Sevilla lähetti Manchester Unitedin laulukuoroon jalkapallon Mestareiden liigassa tiistaina. Espanjalaiset kukistivat Unitedin Old Traffordilla 2-1.

- Me olimme loistavia, todella hyviä. Monet pelaajistamme pelasivat elämänsä ottelun, Sevillan manageri Vincenzo Montella kiitteli BBC:n mukaan.

Ensimmäinen osaottelu Sevillassa oli päättynyt maalittomaan tasapeliin.

- Täysin taianomainen historiallinen ilta. Vastassa oli joukkue, jossa on ison rahan hankintoja sekä supertähtiä ja me olimme parempia, Sevillan presidentti Jose Castro hehkutti Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n verkkosivuilla.

Vaihtomies Wissam Ben Yedder teki Sevillan molemmat maalit. Ranskalainen osui 74. ja 78. minuutilla vieden vieraat 2-0 -johtoon.

- Tiesimme, että tästä tulee vaikeaa, kun vastassa on Unitedin tasoinen joukkue, jolla on Mourinhon kaltainen valmentaja. Tiesimme, että ensimmäinen maali vapauttaa jomman kumman joukkueen. Mutta minä uskon itseeni ja tiesin, että tekisin maalin, Ben Yedder iloitsi.

Sevilla on viimeksi päässyt kahdeksan parhaan joukkoon Euroopan Cupissa 1958.

- Taas Sevilla. Olemme tehneet sen jälleen 60 vuotta myöhemmin. Olemme Mestareiden liigan neljännesfinaaleissa. Kiitoksia kaikille faneille, varsinikin niille, jotka olivat Unelmien Teatterissa, Sevillan kapteeni Sergio Escudero hehkutti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!