NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arsenal janoaa kipeästi pisteitä - ManU kohtaa sarjajumbon

15.4.2018 - 12:31:53


Englannin Valioliigassa pelataan sunnuntaina kaksi ottelua.

Päiväottelussa sarjataulukossa kymmenettä sijaa miehittävä Newcastle kohtaa kotonaan Sports Direct Arenalla pisteitä janoavan Arsenalin. Vierasjoukkue haluaa ehdottomasti voittaa, sillä kuudentena ja näin ollen viimeisellä euro-paikalla heiluva Arsenal ei ole vielä sijaansa kuuden parhaan joukossa varmistanut; Burnley on vain kahden pisteen päässä.

Sarjaa on pelaamatta vielä kuusi kierrosta.

Arsenalin sairastuvalla ovat vielä Santi Cazorla, Henrikh Mkhitaryan sekä David Ospina. Myöskään Aaron Ramseyn pelikunnosta ei ole varmuutta ja Sveitsin maajoukkuemies Granit Xhaka on sairastunut, mutta saattaa silti jo pelata. Newcastlen valmentaja Rafael Benitez puolestaan saa koko rosterinsa käyttöönsä kun Islam Slimani tekee paluun kokoonpanoon.

Sarjakakkosena viilettävä Manchester United puolestaan kohtaa jumbojoukkue West Bromwichin. ManU saanee vielä takaisin Romelu Lukakun, Phil Jonesin sekä Daley Blindin, joten Albionilla riittää tekemistä jos se mielii saada pisteitä matkaansa Old Traffordilta.

- Ottelusta tulee vaikea sillä he tietävät, että jalkapallossa on kaikki mahdollista. Heidän joukkueensa on kuitenkin laadukas ja kokenut. Heillä on vielä mahdollisuus (säilymiseen) ja mielestäni hekin uskovat siihen yhä, ManU-luotsi Jose Mourinho sanaili ottelun mediatilaisuudessa aiemmin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miika Elomo teki jatkosopimuksen

18.3.2019 13:19:29