NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arsenalille karmea tappio Valioliigassa - Gunnersilla mahdollisuus kyseenalaiseen ennätykseen

15.4.2018 - 17:25:34


Newcastle kaatoi sunnuntaina Arsenalin jalkapallon Valioliigassa 2-1-lukemin. Arsenal on laskenut tämän kauden Valioliigassa jo 45 maalia.

Arsenal sai otteluun vahvan alun ja pelin 14. minuutilla Pierre-Emerick Aubameyang keskitti ja Alexandre Lacazette jatkoi pallon maalin edestä verkkoon.

Varttituntia myöhemmin DeAndre Yedlin jatkoi pallon luukulle ja Ayoze Perez tykitti pallon verkkoon. Voittomaali syntyi pelin 68. minuutilla. Perez jatkoi pallon taitavasti yhdellä kosketuksella boksiin ja Matt Ritchie viimeisteli tyylikkäästi Newcastlen johtomaalin.

Arsenalilla on mahdollisuus tehdä tällä kaudella kyseenalainen ennätys. Seura on laskenut tämän kauden Valioliigassa 45 maalia. Vain kerran joukkue on laskenut enemmän maaleja kauden aikana Arsene Wengerin aikakaudella kuin nyt. Kaudella 2011-2012 joukkue laski kauden aikana yhteensä 49 maalia. Arsenal on laskenut tällä kaudella jo enemmän maaleja kuin koko viime kaudella yhteensä (44).

Arsenal on Valioliigassa nyt kuudentena. Lontoolaiset voivat vielä menettää jopa Eurooppa-liigan karsintaan oikeuttavan sijansa, sillä Burnley on vain kahden pisteen päässä lontoolaisista. Newcastle on sijalla 10.

Valioliigassa pelataan sunnuntaina vielä yksi ottelu, kun Manchester United kohtaa West Bromwichin. ManU:lla ei ole varaa ottelua hävitä, mikäli se haluaa pitää edes teoreettiset mahdollisuudet mestaruuteen elossa.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!