NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Zinedine Zidane triplasta: "Upeat tunteet"

27.5.2018 - 00:45:49


Real Madrid voitti jalkapallon Mestareiden liigan mestaruuden kolmannen kerran peräkkäin voitettuaan finaalissa Liverpoolin 3-1. Zinedine Zidane ylsi valmentajana samalla kolmanteen perättäiseen mestaruuteen.

- Mahtavat tunteet. Nostimme kolmatta kertaa Mestareiden liigan palkintopystiä. Tämä joukkue on mahtava. Emme vielä tajua, mitä olemme saavuttaneet, sanoi Zidane lehdistötilaisuudessa BBC:n mukaan.

Real Madrid petti odotukset Espanjan La Ligassa. Sitä ei nyt muistella, kun Mestareiden liigan mestaruus tuli jälleen.

- Nautimme tästä hetkestä. Kausi on ollut vaikea, mutta tällainen päätös tekee meidät todella onnellisiksi, Zidane ilmoitti.

Zidane totesi olevansa onnellinen, että on saanut olla osana Real Madridin historiaa. Mestaruus oli seuralle jo 13:s. Hän oli voittamassa pelaajana Realissa Mestareiden liigaa 2002, jolloin teki myös finaalin voittomaalin.

Liverpoolin maalivahti Loris Karius lahjoitti Realille finaalissa kaksi maalia. Gareth Balen saksipotkumaali jää kuitenkin historiaan häikäisevyydessään.

- Se ei ole sama asia, mutta viimeisin asia, jota olemme saaneet todistaa. Maali oli häikäisevä, vastasi Zidane kysyttäessä, oliko Balen maali hienompi kuin hänen voittomaalinsa finaalissa Bayer Leverkusenia vastaan 2002.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!