NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Salah on suuri sankari" – KuPSissa ihastuttanut egyptiläistähti ylistää Mohamed Salahia

14.6.2018 - 14:45:45


Jalkapallon MM-kisoissa nähdään myös yksi Suomen jalkapalloliigassa pelannut pelaaja, kun kevätkauden KuPS-paidassa pelannut Abdalla El Said pukee Egyptin paidan ylleen.

KuPSissa upeilla otteillaan ihastuttanut El Said lienee Egyptin avauskokoonpanon pelaajia, ja hän muodostaakin tärkeän tutkaparin Liverpool-tähti Mohamed Salahin kanssa, mikäli Salah on pelikunnossa.

El Said kehuu joukkuekaveriaan vuolaasti KuPSin verkkosivuilla.

- Salah on mahtava pelaaja. Me olemme tunteneet toisemme aina. On hienoa, että hän menestyy Euroopassa. Salah on suuri sankari Egyptissä. On helppo pelata Salahin kaltaisen pelintekijän kanssa, hän liikkuu hyvin ja on aina pelattavissa, El Said ylisti.

Salah on palannut jo Egyptin harjoitusvahvuuten, mutta hänen pelaamisesta ei ole vielä tietoa. Salah loukkaantui Mestarien liigan finaalissa toukokuussa.

Egyptin avausottelu MM-turnauksessa pelataan huomenna, kun maa kohtaa Uruguayn. El Said painottaakin avausottelun merkitystä.

- Kisojen ensimmäinen ottelu on meille tärkeä ja toivon, että sen voittamalla meillä on mahdollisuus mihin vain, hän jatkoi.

El Saidia ei nähdä enää tällä kaudella Suomessa, sillä hän siirtyy MM-kisojen jälkeen takaisin kotimaansa pääsarjaan. Hän tuli Suomeen pitämään pelikuntoaan yllä MM-kisoja varten.

Lähde: http://www.kups.fi/fi/uutiset/egypti-aloittaa-tiukan-taistelunsa-jalkapallon-mm-kisoissa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26