VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ilves kovan paikan edessä Bulgariassa: "Keskittymisen pitää olla täysin kunnossa"

19.7.2018 - 11:26:49


Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilves kohtaa tänään Eurooppa-liigan karsinnan toisessa ottelussa PFC Slavia Sofian. Ensimmäinen osaottelu päättyi Helsingissä Slavian 1-0-vierasvoittoon. Ilves hakee nyt revanssia.

– Slavialla tekninen suorittaminen on laadukasta. Heidän yläkerran kolmikkonsa on todella juoksuvoimainen. Keskialueella on hyviä pallollisia pelaajia. Meidän pelaajalinja saa olla tarkkana, että milloin vetäytyä ja milloin puolustaa eteenpäin, päävalmentaja Jarkko Wiss arvioi.

Ilveksellä on muutama poissaolo sillä toppari Baba Mensah kuntouttaa operoitua polveaan pitkälle syksyyn. Hyökkääjä Ilari Mettälä ei ole täydessä pelikunnossa, mutta muilta osin joukkueen terveystilanne on hyvällä mallilla. Hyökkääjä Niklas Jokelainen ja puolustaja Martti Haukioja ovat Suomen U19-maajoukkueen mukana EM-lopputurnauksessa Vaasassa ja Seinäjoella. Hyökkääjä Jusif Ali palaa kroatialaisen Dinamo Zagrebin testijaksolta Suomeen torstaina. Juuri Ilveksen riveihin liittynyt hyökkääjä Fofana Tiemoko ei ole vielä edustuskelpoinen eurocup-otteluissa.

- Hektisiä tilanteita on jälleen luvassa. Keskittymisen ja kenttätasapainon pitää olla täysin kunnossa etenkin puoliaikojen aluissa ja lopuissa. Sillä fiiliksellä lähdemme, että tämä ottelupari ei ole vielä taputeltu. Slavia on vierasmaalinsa turvin ennakkosuosikki, mutta kyllä me kaikkemme annamme voiton eteen.

Kun Wiss edellisen kerran oli samaisella stadionilla, oli kotiyleisö todella fanaattinen. Paikalle odotetaan jälleen useita tuhansia katsojia ja vahvaa poliisivartiota.

– Emme täysin tiedä, millainen ottelutapahtuma on luvassa, mutta ei meidän kannata pelin ulkopuolisia asioita miettiä liikaa. Haluamme olla hankala vastustaja ja pelata joissain tilanteissa sellaista jalkapalloa, mihin he eivät ole tottuneita ja mistä he eivät tykkää. Jos käymme hieman heidän ihon allaan, niin ei siitä varmaan haittaa ole, kunhan oma kasetti pysyy kasassa, Wiss viittaa henkiseen sietokykyyn.

Eurooppa-liigan karsintojen suomalaisjoukkueiden ottelut 19.7.
Slavia Sofia - Ilves klo 19
FC Kööpenhamina - KuPS klo 21
Hafnarfjördur - FC Lahti klo 22:15


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

Savo Volley hävisi nollille

20.2.2019 23:06:43