NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Ronaldo ei takaa titteliä” - Allegri toppuuttelee ylisuuria odotuksia

17.8.2018 - 15:52:53


Cristiano Ronaldo pelaa lauantaina vesi kielellä odotetun Serie A-debyyttinsä, kun supertähtäden nykyinen seura Juventus käynnistää kauden Chievon vieraana. Juventus on hallinnut viime kaudet Italian jalkapalloa, mutta päävalmentaja Massimiliano Allegri ainakin pyrkii parhaansa mukaan toppuuttelemaan ylisuuria odotuksia.

- Jos olisimme niin varmoja mestareita, niin voisimme sitten jo lähteä lomille, Allegri heitti Juventuksen tiedotustilaisuudessa.

Allegri alleviivaa samaa Rondalon, 33, osalta.

- Emme voi ajatella, että voitamme Ronaldon myötä jatkuvasti. Ronaldo tuo tietenkin paljon lisäarvoa joukkueellemme, mutta ei hän yksinään takaa meille mestaruutta.

Allegri toki myöntää, että myös hän odottaa suurelle mielenkiinnolla lauantain ottelua nimenomaan Ronaldon osalta.

- Siinä ottelussa on uutuudenviehätystä. On erittäin mielenkiintoista nähdä, kuinka hän ja koko joukkue pelaa. Ronaldo on valittu viisi kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi. Hän on poikkeuksellinen jalkapalloilija ja hän on erittäin tärkeä motivaation lähde muille pelaajille, Allegri muotoilee.

Allegri tähdentää tässä vaiheessa joukkueensa työmoraalia.

- Olemme paperilla Serie A:n vahvin joukkue, mutta se ei vielä riitä. Meidän on osoitettava se palavaa halua ottaa vielä se ylimääräinen askel saadaksemme palkintomme.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!