NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Ei ilmiömäistä, mutta tarpeeksi hyvää" - Jose Mourinho tyytyväinen voittoon, keinonurmi sai kuulla kunniansa

20.9.2018 - 07:00:47


Manchester United aloitti urakkansa jalkapallon Mestareiden liigan lohkovaiheessa selvällä vierasvoitolla. United löi keskiviikkona sveitsiläisen Young Boysin 3-0.

- Homma hoidettu. Ei tämä ollut ilmiömäistä peliä, mutta tarpeeksi hyvää. Olen tyytyväinen. On tärkeää aloittaa voitolla, Unitedin manageri Jose Mourinho totesi seuran verkkosivuilla.

Kahdesti maalannut Paul Pogba osui 35. minuutilla ja rangaistuspotkusta juuri ennen taukoa. Anthony Martial viimeisteli loppunumerot toisen jakson puolivälissä.

Mourinho antoi kuitenkin kovimmat kehut laitapuolustajilleen, 19-vuotiaalle portugalilaiselle Diogo Dalotille ja Englannin maajoukkueen Luke Shaw´lle.

- Diogo ja Luke pelasivat molemmat hyvin. He liikkuivat fantastisesti, keskittivät, syöttivät, olivat mukana vaarallisimmissa paikoissa ja puolustivat todella hyvin. Vahva esitys Dalotilta. Näki hänen potentiaalinsa. Hän on 19-vuotias puolustaja, joka voi pelata vielä yli 10 vuotta Manchester Unitedissa.

Yhteen asiaan Mourinho ei ollut tyytyväinen: Bernin stadionin pelialustaan.

- Eilisten treenien jälkeen muutamilla pelaajilla oli paikat kipeänä. Ei tämä ole helppoa niille, jotka eivät ole tottuneet, joten kaksinkamppailussa oli pientä pelkoa. Nyt, kun ottelu on ohi, voin sanoa, että en ymmärrä miten maailman parasta seurajalkapallokilpailua voi pelata keinonurmella, Mourinho jyrisi.

H-lohkon toisessa ottelussa Juventus löi Valencian vieraissa 2-0.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marc Marquez juhli MotoGP:ssä

16.6.2019 17:09:48

 

 

Fernando Alonso voitti Le Mansin

16.6.2019 17:04:30