NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Fanien sylkykuppi Karius: ”En paennut Liverpoolista”

24.9.2018 - 11:52:44


Jalkapallon Mestarien liigan finaalissa karmealla tavalla epäonnistunut maalivahti Loris Karius korostaa Bildille antamassaan haastattelussa, että hän ei paennut Liverpoolista. Karius siirtyi elokuussa kahden vuoden lainasopimuksella turkkilaisseura Besiktasiin.

Sen saksalainen Karius kuitenkin myöntää, että paine Liverpoolin fanien ja median taholta alkoi käydä sietämättömäksi häntä ja seuraa kohtaan.

- Liverpoolin oli pakko reagoida siihen.

Karius korostaa samalla, että ammatillinen suhde Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Kloppin kanssa on ollut aina kunnossa.

- Minulla ei ole mitään ongelmia Kloppin kanssa. Itse asiassa meillä on loistava ystävyyssuhde. Hän ei koskaan syyttänyt minua, Karius viittaa Kiovan synkkään iltaan.

Liverpool hankki AS Romasta täksi kaudeksi brassimaalivahti Alissonin ennätyssummalla riveihinsä. Karius tiesi ja tunsi viimeistään siinä vaiheessa, että hänen lorunsa on loppu Liverpoolissa.

- Olisin voinut pysyä Liverpoolissa ja pelata muutamia otteluita, mutta halusin olla joukkueessaani aloittava maalivahti. Kukaan ei pakottanut minua lähtemään Liverpoolista, enkä minä paennut Liverpoolista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Marc Marquez juhli MotoGP:ssä

16.6.2019 17:09:48

 

 

Fernando Alonso voitti Le Mansin

16.6.2019 17:04:30