NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Menettääkö Chlesea suuren tähtensä? - Eden Hazard unelmoi "maailman parhaasta seurasta"

9.10.2018 - 09:02:02


Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Chelsea saattaa menettää suuren tähtensä. Eden Hazard painiskelee tuskaisesti Chelsean ja suuren unelmansa välillä.

Hazardilla on sopimustaan Chelsean kanssa jäljellä vajaat kaksi vuotta. Kesän MM-kisoissa Belgian riveissä loistanut hyökkääjä unelmoi pelaamisesta Real Madridin paidassa.

- Pelaan tällä hetkellä hyvää jalkapalloa. Real Madrid on maailman paras seura. En halua valehdella. Se (Realissa pelaaminen) on ollut unelmani lapsuudesta lähtien. Uskon, että tulemme puhumaan tulevaisuudestani pian, Hazard kertoi The Guardian -lehdelle.

Hazard on edustanut Chelseaa vuodesta 2012 lähtien. Tammikuussa 28 vuotta täyttävä belgialainen johtaa tällä hetkellä Valioliigan maalipörssiä.

- Haluan sitä, mikä on hyväksi minulle, mutta haluan myös sitä, mikä on hyväksi seuralle (Chelsea), koska seura on antanut minulle kaiken. En halua sanoa, että allekirjoitan uuden sopimuksen ja sitten en teekään sitä. Joskus ajattelen, että haluan lähteä. Joskus ajattelen, että haluan jäädä. Se on vaikea päätös, Hazard pyöritteli.

Chelsea jakaa Valioliigan kärkipaikkaa Manchester Cityn ja Liverpoolin kanssa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Lahdella kauden vaikein ottelu

18.6.2019 22:34:55