NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Hämmästyttävää, tästä unelmoin” - Teemu Pukki lupaa jatkaa samaan malliin

10.2.2019 - 16:56:01


Teemu Pukki ei ole suinkaan vielä kylläinen maaleista, vaikka Norwichin suomalaistimantilla onkin koossa tältä kaudella nyt jo 20 osumaa jalkapallon Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

- Aika hämmästyttävää. Olen tyytyväinen kolmeen pisteeseen ja kahteen maaliini. Se on sitä, mistä unelmoit, Pukki tilittää tuntojaan seuransa Twitter-tilillä.

Pukin kommentit tulivat välittömästi sen jälkeen, kun isäntien komeaan 3-0 -voittoon päättynyt ottelu Ipswichia vastaan oli paketissa. Pukki tehtaili joukkueensa kaksi viimeistä maalia.

- Pyrin vain keskittymään peliin. Ilmapiiri oli mahtava ja voittaminen näissä derbyissä on aina spesiaalia faneille ja joukkueille.

Pukki, 28, myöntää suoraan, että ei hänkään osannut odottaa tällaista maaleilla mässäilyä. Toisaalta hyvä näin, sillä kotkalaislähtöisellä hyökkääjällä riittää nyt yhä enemmän nälkää.

- 20 maalia on enemmän, mitä odotin tekeväni täällä ja otteluita on vielä jäljellä, joten pyrin jatkamaan samaan malliin. Olen tyytyväinen siihen, miten asiat täällä sujuvat, myhäilee uransa toistaiseksi parasta kautta pelaava Pukki.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Real Madrid koki ison pettymyksen

24.8.2019 23:58:21