NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tulikuuma Teemu Pukki nostaa yhden nimen ylitse muiden maalitehtailunsa taustalla

11.2.2019 - 11:02:57


Suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on jalkapallon Englannin Mestaruusarjan kärkijoukkue Norwichin kuumin pelaaja. Pukki on viimeistellyt tällä kaudella jo 20 maalia, joista kaksi viimeisintä syntyivät sunnuntaina kotiyleisön edessä Ipswichia vastaan. Pukki ei kohteliaana miehenä suinkaan kahmi silti kaikkea kunniaa itselleen, päinvastoin.

Pukki, 28, sai nauttia Ipswichista napatussa 3-0 -paikallisvoitossa Norwichin 22-vuotiaan argentiinalaispelaaja Emiliano Buendian loistavista syötöistä. Norwichin keskikentän sielu on järjestänyt Pukille jo aiemminkin loistavaa tarjoilua ja sitä on luvassa yhä lisää seuraavissa 15 ottelussa.

- Rakastan pelaamista hänen kanssaan. Emi on loistava pelaaja. Ja voit nähdä, että myös muut joukkueet tietävät sen, koska häntä vastaan pelataan todella kovaa, Pukki toteaa Eastern Daily Press-lehdelle.

Pukki jakaa Buendialle kunniaa myös niitä, miten nuorukainen on pystynyt säilyttämään viileytensä häneen kohdistuneista rajuista otteista huolimatta.

- Tätä hyvät pelaajat tekevät. Pitävät päänsä kylmänä ja tekevät koko joukkueesta paremman. Minusta kaikki ovat pelanneet hyvin takanani luomalla näin paljon tilaisuuksia minulle. Nautin juuri nyt pelaamisesta heidän kaikkien kanssa, Pukki kiittelee joukkuekavereitaan.

Voittaminen on koko joukkueen juttu.

- Pelaamme hyvin tällä hetkellä. Joulun aikoihin oli voittojen osalta vähän vaikeampaa, mutta saimme koottua itsemme. Jäljellä on vielä 15 ottelua, joten meidän on vain pidettävä tämä momentum päällä, Pukki painottaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!