NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Zlatan Ibrahimovic paljasti, miksi hän ei siirtynyt Manchester Cityyn

20.3.2019 - 15:09:48


Ruotsalaisjalkapalloilija Zlatan Ibrahimovic sai vuonna 2010 tarjouksen Valioliiga-jätti Manchester Cityltä, mutta tähtihyökkääjä kieltäytyi englantilaisten tarjouksesta ja päätti siirtyä Italian Serie A:han, AC Milaniin.

Ibrahimovic pelasi tuohon aikaan Barcelonassa, jossa hänellä oli vaikeuksia. Hän halusi siirtyä muualle, mutta City ei ollut ruotsalaisen mieleen. LA Galaxyn hyökkääjä paljasti Daily Mirror -lehden haastattelussa, miksi hän päätti hylätä Cityn tarjouksen.

- Minun piti silloin löytää onnellisuuteni. Olin onnellinen Italiassa, ja tiesin olevani onnellinen, jos palaisin sinne. En tiennyt, olisinko onnellinen, jos olisin mennyt Cityyn, Ibrahimovic sanoi.

- Se olisi ollut täysin uusi seura minulle, mitä myös Milan oli, mutta tunsin kaupungin, sillä pelasin kolme kautta Interissä. Tunsin maan, joten halusin pelata varman päälle.

Ibrahimovic pelasi lopulta Milanissa puolitoista vuotta, minkä jälkeen hän siirtyi neljäksi vuodeksi ranskalaiseen PSG:hen. Pariisin-vuosien jälkeen hän päätti valita Manchesterin, mutta ei Cityä vaan Unitedin, jossa mies pelasi kaksi kautta ennen muuttoaan Pohjois-Amerikkaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!