NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Saatamme hävitä koko kauden aikana vain yhden ottelun ja sekään ei riitä" - Liverpoolin veteraanista tulee yhden päivän ajaksi ManU-fani

23.4.2019 - 08:10:30


Keskiviikkona pelataan jalkapallon Englannin Valioliigan mestaruustaistelun kannalta ehkä jopa ratkaiseva Manchesterin paikalliskamppailu. Mestaruutta tavoittelava City vierailee Unitedin kentällä.

City on kahden pisteen päässä Valioliigaa johtavasta Liverpoolista, joka on pelannut yhden ottelun enemmän. Liverpoolin monipuolinen veteraanipelaaja James Milner onkin oudon tilanteen edessä keskiviikkona.

- Kannatan ensimmäistä kertaa elämässäni Unitedia, 33-vuotias Milner virnuili Liverpool Echo -lehden mukaan viitaten Manchesterin paikalliskamppailuun.

Milner ei kuitenkaan aio katsoa ottelua.

- Siinä menee vain energiaa hukkaan. Taidan laittaa puhelimen sivuun pariksi tunniksi ja tarkistan sitten homman jälkikäteen. Ehkä menen syömään, Milner mietiskeli.

Milner tuli Liverpooliin kesällä 2015. Hän voitti Valioliigan mestaruuden Manchester Cityn paidassa 2012 ja 2014.

Manchester City kohtaa paikallisottelun jälkeen vielä Burnleyn vieraissa, isännöi Leicesteria ja vierailee Brightonissa.

Liverpool isännöi vielä Huddersfieldia, vierailee Newcastlessa ja isännöi Wolverhamptonia.

- Totta kai on turhauttavaa, että me saatamme hävitä koko kauden aikana Valioliigassa vain yhden ottelun ja sekään ei riitä. Mutta me voimme vain voittaa loput ottelumme ja laittaa painetta Citylle.

- Jos se ei riitä, niin täytyy vain nostaa kädet ylös ja todeta: "Hyvin tehty, City", Milner jatkoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!