NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

City vei Manchesterin derbyn ja nousi Valioliigan kärkipaikalle - ManU-vahdilla huono päivä

24.4.2019 - 23:54:44


Manchester City kaatoi Manchester Unitedin jalkapallon Valioliigassa keskiviikkona 2-0-lukemin Old Traffordilla.

Maalittoman ensimmäisen jakson jälkeen ottelun ratkaisu nähtiin vasta toisella jaksolla. 54. minuutilla City avasi maalihanat, kun Bernardo Silva kieputti ManU-puolustuksen vipuun ja laukoi pallon etukulmasta sisään. Reilun tunnin kohdalla ManU:n toivo hiipui lopullisesti, kun Leroy Sane iski nopean vastaiskun päätteeksi 2-0-lukemat taululle. ManU-vahti David De Gea saa ottaa leijonanosan maalista omaan piikkiinsä, eikä ManU:n puolustuskaan selviä ilman moitteita tilanteesta.

Tämän jälkeen ManU suoritti kolme vaihtoa ja otti muun muassa kärkipelaaja Romelu Lukakun kentälle, mutta vaihdoilla ei saatu aikaiseksi toivottua muutosta peliin.

City nousi voiton myötä Liverpoolin ohi Valioliigan kärkipaikalle. Mestaruustaistelu on edelleen elossa, sillä eroa joukkueiden välillä on vain yksi piste ja molemmilla on vielä kolme ottelua jäljellä.

ManU jäi kuudennelle sijalle ja sillä on edelleen kolme pistettä matkaa Mestarien liigaan oikeuttavaan neljänteen sijaan, jota pitää tällä hetkellä hallussaan Chelsea.

Valioliigan tulokset keskiviikkona:
Wolves-Arsenal 3-1 (3-0)
Manchester United-Manchester City 0-2 (0-0)

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!