NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pep Guardiola: "Sekä City että Liverpool ansaitsevat mestaruuden"

25.4.2019 - 06:00:10


Manchester City otti askeleen kohti jalkapallon Englannin Valioliigan mestaruutta keskiviikkona. City kukisti paikalliskilpailijansa Unitedin vieraissa 2-0.

Bernardo Silva ja Leroy Sane tekivät Cityn maalit toisella puoliajalla.

- Olimme enemmän itsemme toisella jaksolla. Ensimmäinen puoliaika oli hieman erilainen, mutta ymmärrän ne paineet, joita meillä oli tulla Old Traffordille pakkovoiton edessä. Tiesimme, että United haluaisi vastata viikonlopun jälkeen (0-4 -tappio Evertonin kentällä) ja he tarvitsevat sarjapisteitä taistelussa paikoista Mestareiden liigaan, Cityn manageri Pep Guardiola kommentoi seuran verkkosivuilla.

Manchester City johtaa Valioliigaa nyt yhden pisteen turvin ennen Liverpoolia. Kummallakin joukkueella on kolme ottelua jäljellä.

- Mielestäni sekä me että Liverpool ansaitsevat mestaruuden. Sen joukkueen, joka jää kakkoseksi, ei pitäisi katua mitään, sillä se on tehnyt kaiken mahdollisen. Meillä on 89 pistettä ja Liverpoolilla 88 pistettä. Tämä on vaikeaa, koska vielä on kolme ottelua jäljellä. Tämä on uskomatonta, mutta se on, mitä se on. Meidän täytyy vielä voittaa jäljellä olevat ottelumme, Guardiola sanoi.

Manchester City kohtaa vielä Burnleyn vieraissa, isännöi Leicesteria ja vierailee Brightonissa. Liverpool isännöi Huddersfieldia, vierailee Newcastlessa ja isännöi Wolverhamptonia.

- Normaalisti voisimme nauttia tällaisesta voitosta täysin rinnoin, mutta nyt meidän täytyy pysyä rauhallisina. Nyt mennään ottelu kerrallaan, muuta emme voi tehdä, Guardiola totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!