NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Zidanen päätös saattoi olla viimeinen niitti: Keylor Navasin aika Realissa ohi?

14.5.2019 - 16:36:11


ESPN uutisoi, että La Liga -jätti Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane on kertonut maalivahti Keylor Navasille, että häntä on kaavailtu ensi kauden joukkueen kakkosmaalivahdiksi.

Zidane haluaa pitää Thibaut Courtoisin ykkösvahtina ja kantavan suurimman osan vastuusta.

Realin ykköstorjujana vuodet 2015-2018 toiminut Navas jäi jo tällä kaudella Thibaut'n varjoon, kun hän sai tililleen vain yhdeksän virallista ottelua.

Navas teki tammikuussa uuden sopimuksen Los Blancosin kanssa, mutta hän kertoi jo tuolloin valmistautuvansa lähtemään, mikäli hän ei saisi ykkösmaalivahdin paikkaa. Näin ollen Zidanen päätös tietää todennäköisesti Navasin lähtöä seurasta.

32-vuotiaan costaricalaisen sopimus päättyy vasta kesällä 2021, joten Navasin sopimus täytyy ostaa ulos ellei lainasiirto toteudu.

Navasin perässä sanotaan olevan useampia seuroja Valioliigasta. Myös ranskalainen PSG ja portugalilainen Porto ovat olleet kiinnostuneita miehestä. Navasin siirtoa hankaloittaa hänen vuosipalkkansa, joka on nettona peräti viisi miljoonaa euroa. ESPN:n mukaan Navas ei ole valmis tiputtamaan palkkaansa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!