NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Mahtava saavutus" - Aston Villa jatkaa taistelua noususta Valioliigaan

15.5.2019 - 05:30:13


Aston Villa jatkaa taistelua noususta jalkapallon Englannin Valioliigaan. Villa eteni tiistaina Championshipin playoff-finaaliin.

Aston Villa hävisi naapuriseura West Bromwichin stadionilla 0-1, mutta hoiti homman maalittoman jatkoajan jälkeen rangaistuspotkukilpailussa. Villa oli voittanut ensimmäisen osaottelun kotonaan 2-1.

- Kaikki ovat iloisia playoff-finaaliin pääsystä. Kun ajattelee missä tilanteessa olimme 15 ottelua sitten, niin tämä oli mahtava saavutus, Villan manageri Dean Smith hehkutti seuran verkkosivuilla.

Aston Villan veräjänvartija Jed Steer torjui West Bromwichin kaksi ensimmäistä rangaistuspotkua. Villan Tammy Abraham laittoi ratkaisevan pilkun sisään.

- Olimme valmistautuneet rangaistuspotkuihin. Jed Steer teki kaksi loistavaa torjuntaa. En olisi halunnut kenenkään muun kuin Tammy Abrahamin ottavan voittorankkaria, Smith jatkoi.

West Bromwichin Dwight Gayle ajettiin suihkuun ensimmäisessä osaottelussa lauantaina. Nyt suihkukomennuksen sai WBA-kapteeni Chris Brunt 80. minuutilla.

- Olemme kaikki todella pettyneitä, että emme päässeet Wembleylle (playoff-finaaliin). Tietenkin tuo vajaalle joutuminen tappoi meidät. Voin vain pyytää anteeksi, sillä se oli minun oma vika, Brunt manaili WBA:n verkkosivuilla.

Aston Villa kohtaa playoff-finaalissa joko Leedsin tai Derbyn. Leeds voitti ensimmäisen osaottelun vieraissa 1-0 ja isännöi toista taistoa keskiviikkona.

Teemu Pukin Norwich ja Sheffield United nousivat suoraan Valioliigaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!