NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huippukautta pelaavan Petteri Forsellin seura tukalassa tilanteessa – sarjasta tippuminen näyttää todennäköiseltä

15.5.2019 - 10:18:29


Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen pelaajarinkiin kuuluva Petteri Forsell pelaa huippukautta Puolan liigassa, mutta miehen joukkue Miedz Legnica on ajautunut tukalaan tilanteeseen: Legnican kausi uhkaa päättyä sarjasta tippumiseen.

Legnica koki eilen kirvelevän 2-0-tappion Slask Wroclawille, minkä myötä Forsell ja kumppanit pysyvät edelleen putoajan paikalla. Forsell pelasi ottelussa täydet minuutit.

Legnicalla on jäljellä enää yksi ottelussa karsintasarjassa, ja sen on pakko napata kolme pistettä. Edes se ei pakosta riitä, sillä Legnican edellä olevan Wisla Plockin täytyy hävitä oma ottelunsa.

Legnican lähtökohdat eivät näytä hyvältä, sillä se kohtaa päätöskierroksella vieraissa karsintasarjan kärkiseura Wisla Krakowin. Wisla Plock kohtaa puolestaan karsintasarjan jumbojoukkue Zaglebie Sosnowiecin, jonka tippuminen sarjaporrasta alemmas on jo varmistunut.

Vaikka Legnica tippuisikin alemmalle sarjatasolle, luulisi Forsellin uran jatkuvan Puolan liigassa tai jossain toisessa kovassa eurooppalaisessa sarjassa, sillä suomalaisen tämän kauden näytöt ovat erinomaiset. Forsell on tehnyt tällä kaudella Puolan liigassa 13 maalia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!