NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Englantilaisen Stoke Cityn valmentaja hyppää Juha Malisen avuksi Pikkuhuuhkajiin

15.5.2019 - 14:14:11


Espanjalainen Joaquin Gomez liittyy Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueen valmennukseen, tiedottaa Palloliitto.

Gomez, 33, liittyy kesäkuussa Juha Malisen johtamaan valmennusryhmään, johon kuuluvat myös Mikko Kaven ja Stephen Ward.

Gomez on työskennellyt viimeiset kolme kautta brittijoukkue Luton Townin apuvalmentajana. Luton Town voitti tällä kaudella Englannin kolmanneksi korkeimman sarjatason, League Onen, mestaruuden ja nappasi paikan ensi kaudeksi Mestaruussarjaan. Gomez ei kuitenkaan jatka Luton Townissa, vaan hän työskentelee ensi kaudella Stoke Cityn apuvalmentajana. Myös Stoke pelaa Mestaruussarjassa.

- Olen saanut työskennellä seurajalkapallon parissa viimeiset kymmenen vuotta. Maajoukkuetoiminta on jotain mitä en ole kokenut ja se tulee haastamaan minua uudella tavalla. Se motivoi minua ja uskon, että minulla on paljon annettavaa Suomen Palloliitolle, Gomez toteaa tiedotteessa.

- Olen todella iloinen, että pääsimme sopimukseen Stoken ja managerimme Nathan Jonesin kanssa. Odotan uutta mahdollisuutta innolla ja olen valmis aloittamaan työt.

Gomezin Suomi-yhteys syntyi ex-Valioliiga-maalivahti Antti Niemen kautta. Niemi ja Gomez ovat työskennelleet yhdessä Brightonin organisaatiossa.

Gomez tuo Malisen porukkaan etenkin vahvaa pelin analysointitaitoa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jälleen dopingkäry Venäjällä

29.5.2020 17:16:29