NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Derby nousi upeasti playoff-finaaliin - Frank Lampard innoissaan: "Kukaan ei uskonut meihin"

16.5.2019 - 06:50:12


Derby nousi upeasti voittoon ja eteni jalkapallon Englannin Championshipin playoff-finaaliin. Frank Lampardin valmentaja Derby kukisti keskiviikkona Leedsin vieraissa 4-2 ja vei kaksiosaisen taiston nimiinsä yhteismaalein 4-3.

- Kukaan ei uskonut, että pystyisimme hakemaan riittävän tuloksen täältä, mutta jätkät hoitivat homman, Lampard intoili Derbyn verkkosivuilla.

Derby kohtaa playoff-finaalissa Aston Villan Wembleyllä maanantaina 27. toukokuuta. Ottelun voittaja nousee ensi kaudeksi Valioliigaan.

- Tulemme palaamaan huippujoukkuetta vastaan. Olemme altavastaajia jälleen, koska Aston Villalla on hyviä pelaajia ja he löivät meidät kahdesti liigassa. Tarina on sama kuin tässä (Leedsia vastaan), mutta meidän täytyy antaa kaikkemme, Lampard jatkoi.

Leeds oli voittanut ensimmäisen osaottelun vieraissa 1-0 ja meni kotikentällään johtoon. Derby teki kolme seuraavaa maalia ennen kuin Leeds kavensi eli tasoitti yhteislukemat. Vaihtomies Jack Marriott nousi Derbyn sankariksi illan toisella osumallaan viisi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Leedsin Gaetano Berardi ajettiin suihkuun 78. minuutilla. Derbyn Scott Malone koki saman kohtalon toisen jakson lisäajalla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jälleen dopingkäry Venäjällä

29.5.2020 17:16:29