NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Gareth Bale jälleen siirtohuhuissa – tällä kertaa miestä viedään Saksaan

16.6.2019 - 15:08:52


Real Madridin brittipelaaja Gareth Bale on ollut lukuisia kertoja siirtohuhujen alla, sillä kallispalkkainen mies on jäänyt usein pieneen rooliin Los Blancosissa.

Niin on käymässä ensi kaudellakin, sillä Real-luotsi Zinedine Zidane ei aio tarjota Balelle iso ruutua joukkueessa. Sen vuoksi Real haluaakin eroon walesilaispelaajasta.

Ongelmat ovat kuitenkin samat kuin aiemminkin: Bale ei ole järin halukas jättämään Realia, ja monikaan seura ei halua ottaa niskoilleen Balen palkkaa. Hän tienaa Madridissa verojen jälkeen vajaat 400 000 euroa viikossa.

Nyt Balen nimi on kuitenkin taas siirtohuhuissa. Tällä kertaa miestä viedään Saksan Bundesliigaan Bayern Muncheniin. The Sun -lehden mukaan Saksan mestari olisi valmis ottamaan Balen yksivuotisella lainasopimuksella.

Bayernissa etsitään visusti uusia hyökkäyspään pelaajia paikkaamaan Arjen Robbenia ja Franck Riberyä, jotka jättivät seuran viime kauden jälkeen.

Järjestely sopisi varmasti Realille, koska miehen myyminen on hankalaa, ja se pääsisi vuodeksi eroon Balen palkkakuluista.

Balen tahtotilasta ei ole liikkunut tietoa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!