VOITA MATKA SUPER BOWLIIN! Kerää pisteitä Super Bowl -vedonlyöntikisassa 18.11. – 1.12. ja lunasta paikkasi Miamin kisakoneeseen.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

L'Equipe: Neymar on ostettavissa

17.6.2019 - 10:36:32


PSG on valmis myymään Neymarin, uutisoi ranskalainen L'Equipe. Brasilian tähtipelaaja on tiettävästi tyytymätön seuran heikkoon menestykseen eurokentillä.

Neymar siirtyi Ranskaan kaksi vuotta sitten FC Barcelonasta. Tuolloin hyökkääjästä maksettiin ME-summa 222 miljoonaa euroa.

Tiettävästi Neymarin arvo on tuosta laskenut, sillä miehellä on takana useampi loukkaantuminen ja hän on ryvettynyt useissa kentän ulkopuolisissa kohuissa. Lisäksi Ranskan liigassa tulleet pelikiellot ovat kannustaneet omistajia myyntiaikeisiin.

Neymar on yhdistetty sekä Barcelonaan että Real Madridiin. Real tosin julkaisi viime viikolla Eden Hazardin ja Luka Jovicin hankinnat, joten joukkueen hyökkäyspää ei välttämättä tarvitse enää vahvistuksia.

Mikäli Neymar siirtyisi PSG:stä pois, avaisi tämä oven Antoine Griezmannille. Atletico Madridin ranskalaishyökkääjä etsii kuumeisesti uusia haasteita.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL:ssä nähtiin pelaajakauppa

21.11.2019 18:26:12