NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Francesco Totti jätti AS Roman

17.6.2019 - 16:14:19


AS Roman ja Francesco Tottin 30 vuotta kestänyt yhteinen taival on tullut päätökseensä. Totti piti maanantaina tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoi eroavansa seuran johtoportaasta.

Kaksi vuotta sitten pelaajauransa lopettanut maalipyssy ei ollut tyytyväinen siihen, että häntä ei kuunneltu päätöksenteossa laisinkaan. Hän kritisoi kovin sanoin seuran omistajia.

Totti kertoo olevansa valmis palaamaan seuraan tulevaisuudessa, mikäli joskus seuralla on omistajat, jotka osaavat antaa arvoa hänen näkemyksilleen. Nyt Totti kertoo jääneensä pahasti ulkopuolelle. Hän vannoo silti ikuista rakkautta seuraa kohtaan.

- Tein tämän päätöksen kuukausien miettimisen jälkeen, mutta se tuntui oikealta. Tätä seuraa pitää rakastaa ja kannattaa. Ei pitäisi olla mitään pro-Totti, pro-Pallotta tai pro-Baldini -liittoumia. Vain Roman faneja.

- Tämä ei ollut minun syytäni, sillä en ikinä saanut tilaisuutta ilmaista itseäni. En ollut ikinä mukana aidossa teknisessä projektissa. Ensimmäisenä vuonna niin voi käydä. Toisena vuonna käsitin, mitä halusin tehdä, emmekä ikinä tulleet yhteen tai auttaneet toisiamme.

- He tiesivät päämääräni ja sen, mitä halusin. Antaa tälle seuralle ja joukkueelle nin paljon. He eivät kuitenkaan ikinä halunneet minua. Minut pidettiin ulkona jokaisesta päätöksestä, Totti vuodatti.

Lähde: AS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!