NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Aberdeen-RoPS -ottelu on nähtävissä suorana

10.7.2019 - 13:39:15RoPS kohtaa torstaina jalkapallon Eurooppa-liigan karsintaottelussa skotlantilaisen Aberdeenin.

Peliyhtiö Unibet näyttää vierasottelun verkkosivuillaan suorana ja ilmaiseksi ainoana Suomessa. Ottelun selostaa suomeksi Juhavaltteri Salminen.

Rovaniemen Palloseuran vastustajaksi arvottiin Skotlannin Valioliigassa neljänneksi sijoittunut Aberdeen. Selvänä suosikkina ottelupariin lähtevä Aberdeen isännöi rovaniemeläisjoukkuetta torstaina 11. heinäkuuta kello 21.45 Suomen aikaa.

Aberdeen kuuluu tällä hetkellä kiistatta Skotlannin kärkiseuroihin. Se on sijoittunut maan Valioliigassa neljän parhaan joukkoon kuutena viime keväänä. Kausina 2014-18 se sijoittui aina Celticin taakse toiseksi. Viime kauden loppusijoitus oli neljäs.

Viime kauden joukkue on myös pysynyt hyvin kasassa. Uusia vahvistuksia ovat muiden muassa Englannin toisella sarjatasolla Derbyssä pitkän uran tehnyt keskikenttäpelaaja Craig Bryson ja Motherwellista tullut hyökkääjä Curtis Main. Lisäksi Manchester Unitedista jo viime kaudella lainalla olleen hyökkääjä James Wilsonin siirrosta Skotlantiin tehtiin pysyvä. Läpimurtoaan vielä odotteleva nuori Miko

Virtanen on ainakin ensimmäisestä RoPS-ottelusta sivussa loukkaantumisen takia.

Vuonna 1903 perustetun ”Donsin” kovin suoritus eurokentiltä on vuodelta 1983, jolloin seura voitti sekä Cup-voittajien cupin että Euroopan Supercupin. Minkään eurokilpailun lohkovaiheisiin Aberdeenilla ei ole ollut asiaa yli kymmeneen vuoteen, mutta Eurooppa-liigan karsinnoissa se on ollut tuttu näky. Viime kesänä Dons taipui toisella karsintakierroksella Burnleylle toisen osaottelun jatkoajalla.

Unibet näyttää Aberdeen-RoPS -ottelun verkkosivuillaan suorana lähetyksenä suomenkielisellä selostuksella. Lähetyksessä testataan full screen -striimiä, eli ottelun voi katsoa koko näytön kokoisena.

Lähetyksen katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana.

Lähde: Unibet


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

NHL, maanantain tulokset

15.10.2019 06:45:52