NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Pukin maaliin uskottiin Suomessa - kansainväliselle peliyhtiölle tuntuvat tappiot

13.8.2019 - 08:02:37


Valioliiga starttasi viime viikolla monelle suomalaiselle mieluisalla tavalla: Liverpoolin kannattajat saivat nautiskella isosta voitosta, ja useimmille makoisaa oli myös nähdä tämän vuosikymmenen ensimmäinen suomalaismaali Valioliigassa.

Vedonlyöjät Suomessa myös uskoivat poikkeuksellisen vahvasti siihen, että nousija-Norwichin Teemu Pukki onnistuu maalinteossa heti kivikovan Liverpoolin vieraana. Pukin maalin puolesta lyötiin ahkerasti vetoa esimerkiksi Betssonilla.

- Yksittäisenä kohteena pelivaihto Liverpool-Norwichin ympärillä oli ajankohtaan nähden poikkeuksellisen suuri. Suomessa kolme neljäsosaa kaikista maalintekijävedoista lyötiin Pukin kautta, paljastaa Head of Marketing Jussi Nurmi Betssonilta.

Pukki-party ja siihen yhdistetty vedonlyöntibuumi, joka Betssonilla alkoi jo jääkiekon MM-kisoista, kurittikin Pohjoismaiden johtavaa vedonlyöntiyhtiötä tuntuvasti.

- Pukin maali tarkoitti meille viisinumeroista tappiota, ja myös Liverpoolin odotettua voittoa pelattiin paljon, Nurmi kertoo.

Betssonilla oli ennen kauden alkua mahdollista lyödä vetoa suomalaishyökkääjän koko kauden maalimäärästä.

- Kohde on edelleen avoinna, mutta luonnollisesti pienimmän vaihtoehdon eli 0-4 maalin kerrointa on nyt nostettu ylöspäin ja suurimpia maalimääriä vastaavasti alaspäin. Kun Pukki pystyi tekemään maalin jo Virgil van Dijkin johtamaa puolustusta vastaan, on keskinkertaisimpia joukkueita vastaan vain taivas rajana, Nurmi huomauttaa.

Kuinka monta maalia Teemu Pukki tekee Valioliigassa 2019-2020?
10-14 maalia: 2.10
5-9 maalia: 2.50
0-4 maalia: 5.00
15-19 maalia: 5.00
20 tai enemmän: 15.00

Pelikohde:
https://www.betsson.com/fi/vedonlyonti/erikoiskohteet/suomi/suomen-erikoisvedot/outrights> Lähde: Betsson Group


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!