NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Raju väite: Zidane turhautui - ovatko Real Madridin pomot pettäneet lupauksensa?

13.8.2019 - 11:57:24


Espanjalaislehti Mundo Deportivon mukaan Real Madridissa kuohuu sarjakauden alla. Realissa on käynnissä valtataistelu päävalmentaja Zinedine Zidanen ja seurapomojen välillä.

Lähteen mukaan Zidane palasi Real Madridin päävalmentajaksi pitkälti sillä ehdolla, että hänellä on aiempaa enemmän valtaa siirtoasioissa.

Zidane tuntee Mundo Deportivon mukaan itsensä nyt turhautuneeksi ja petetyksi. Hän on halunnut Manchester Unitedin Paul Pogban riveihinsä hinnalla millä hyvänsä, mutta koko kesän kestäneistä neuvotteluista huolimatta valmista ei ole tullut vieläkään.

Zidanen mukaan ManU:n pyytämänä 160 miljoonan euron siirtosumma ei ole este Realille - korkeintaan vain hidaste neuvotteluissa.

Aika tiimalasissa käy kuitenkin väliin. Kohusiirron takaraja on 2. syyskuuta. Real käynnistää La Ligan ensi lauantaina Calta Vigon vieraana.

Pogba ehti jo pelata Valioliigan avausottelun, jossa ManU möyhensi Chelsean 4-0. Pogba alusti voittajien kaksi viimeistä maalia.

Pogba kertoi ottelun jälkeen, että hänen yllään on yhä kysymysmerkkejä tämän kauden osalta. Pogba viittasi sillä epäsuorasti Real Madridin suuntaan seuran nimeä mainitsematta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!