NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Draamaa riitti! Manchester United koki järkyttävän tappion!

24.8.2019 - 18:58:33


Manchester United koki lauantaina valtavan pettymyksen jalkapallon Englannin Valioliigassa.

Crystal Palace haki Old Traffordilta yllättäen täyden pistepotin 2-1-tuloksella.

Palace meni ottelussa 32. minuutilla johtoon. ManU-puolustaja Victor Lindelöf hävisi oman pääpallonsa aivan 100-0 ja Jordan Ayew karkasi maalintekoon.

ManU oli ensimmäisellä jaksolla yllättävän vaisu, eikä aiemmista otteluista tuttuja voittavia asioita juuri nähty.

ManU oli vaikeuksissa myös toisella jaksolla ja tunnelma Old Traffordilla latistui entisestään pelin 69. minuutilla, kun Marcus Rashford mokasi rangaistuspotkun. Rashford kilautti pallon tolpan kautta ulos.

Lopulta kotijoukkue sai kuitenkin elintärkeän tasoitusmaalin. 89. minuutilla ManU-lupaus Daniel James sijoitti 1-1-tasoituksen lontoolaisvieraiden verkkoon komean kuvion päätteeksi. ManU näytti näin jo säästyvän nololta tappiolta, mutta sitten ManU-vahti David De Gea otti kotijoukkueen kannalta aivan liian suuren roolin.

Ottelun lisäajalla Patrick van Aanholtin heppoinen laukaus upposi luvattoman helposti De Gean käsien kautta verkkoon ja Old Trafford hiljeni.

Manchester United aloitti Valioliigan komealla 4-0-voitolla Chelseasta, mutta sen jälkeen käyrä on ollut laskeva. Wolvesia vastaan tuli 1-1-tasapeli ja nyt siis kauden ensimmäinen tappio.

Viideltä alkaneissa otteluissa voittoihin ylsivät Crystal Palacen lisäksi myös Southampton, Leicester sekä West Ham. Jo aiemmin päivällä Chelsea kaatoi Teemu Pukin edustaman Norwichin 3-2-lukemin. Pukki kirjautti ottelussa maalin ja syöttöpisteen.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

28.2.2020 08:00:02