NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sama maalisaldo Teemu Pukin kanssa - hehkutetaan jo Neymaria paremmaksi pelaajaksi

10.9.2019 - 23:04:19


Manchester Cityn englantilaishyökkääjä Raheem Sterling on viimeistellyt Norwichin Teemu Pukin malliin viisi maalia Valioliigan kauden neljännessä ensimmäisessä ottelussa. Homma on toiminut Pukin tavoin myös maajoukkueessa ja nyt Sterlingiä on innostuttu hehkuttamaan jo yhtenä maailman parhaana jalkapalloilijana.

Sterlingin, 24, jalustalle nostaa takavuosina Irlannin maajoukkueelle kelpo määrän maaleja tehnyt ja aktiiviuransa jälkeen kommentaattorina useammallekin eri medialle toiminut Tony Cascarino.

- Väitän, että hän on ehdottomasti jo maailman viiden parhaan pelaajan joukossa. Jos Sterling olisi nyt myynnissä, niin Manchester City voisi pyytää hänestä 150 miljoonaa puntaa. Jos Sterling jatkaa kehitystään samaan malliin, niin hänestä tulee maailman paras tai toiseksi paras pelaaja ja hän luultavasti voittaa Ballon d’Or-tittelin, Cascarino toteaa talkSPORT-sivustolla.

Cascarinolla ei ole epäilystäkään siitä, kumpaan pelaajaan hän päätyisi, jos hänellä olisi valta valita joko Sterling tai brassi Neymar joukkueeseen.

- Ottaisin Sterlingin. Minusta Sterling on jo nyt pelaajana Neymaria parempi. Sterling pelaa paremmin joukkueelle. Olen nähnyt Neymarin tekevän otteluissa temppuja, joihin kukaan muu jalkapalloilija ei pysty. Hän on kuin Harlem Globetrotter jalkapalloilijana. Mutta jos haluat pelaajan olevan loistava joukkueelle, niin Sterling on sinun miehesi, Cascarino alleviivaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

21.2.2020 08:20:18