NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mehmet Hetemaj jatkaa SJK:ssa – "Uskon, että tulen pelaamaan täällä viimeiset otteluni"

12.9.2019 - 09:42:16


Jalkapalloliigassa pelaavan SJK:n kapteeni Mehmet Hetemaj on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen.

SJK tiedotti asiasta torstaiaamuna. Sopimuksen pituutta ei kerrottu seuran tapojen mukaan julkisuuteen.

Hetemaj, 31, on pelannut SJK:ssa vuodesta 2015 lähtien. Hän johdatti Kerhon ensimmäisellä kaudellaan Suomen mestaruuteen.

- Olen ollut täällä jo pitkään ja tänä aikana tämä seura on tullut minulle kokoajan läheisemmäksi. Tuntuu, että tämä on jo niin paljon mun koko identiteettiä, Seinäjoki ja SJK. Kaikki se mikä on tässä ympärillä. Mulla on hyvä olla täällä, perheelläni on hyvä olla täällä ja minulla on kaksi poikaa syntynyt Seinäjoella. En olisi ikinä uskonut, että tästä tulee minulle näin rakas kuin tämä minulle on. Ja pikkuhiljaa on tässä vuosien aikana sitten tullut sellainen olo, että olisi kiva pelata täällä koko loppu-ura, Hetemaj sanoo seuran tiedotteessa.

- Ja nyt se sitten näyttää siltä. Uskon ainakin itse, että tulen pelaamaan täällä viimeiset otteluni, ainakin pääsarjassa. Ja olen todella iloinen siitä. Mulle tämä oli oikeastaan täysin selvä juttu, kun tänä aikana täällä olen kieltäytynyt kaikista muista tarjouksista.

Hetemaj on pelannut Suomessa myös HJK:ssa ja FC Hongassa. Ulkomailla hän on edustanut italialaisia AlbinoLeffeä, Regginaa ja Monzaa.

Hetemaj on pelannut urallaan myös Suomen A-maajoukkueessa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!