NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Videotuomio ja onneton erikoistilannepuolustaminen – Chelsea rämpii Valioliigassa

22.9.2019 - 20:47:26


Jalkapallon Englannin Valioliigan odotetussa sunnuntaiottelussa Liverpool kävi hakemassa maukkaan 2-1-voiton Chelsean stadionilta.

Ottelussa oli draaman kaarta riittämiin. Trent Alexander-Arnold teki Liverpoolille upealla laukauksella 1-0-johtomaalin vapaapotkutilanteesta 14. minuutilla.

Chelsea juhli pian tasoitusta, mutta avustava videotuomari (video assistant referee, VAR) hylkäsi maalin katsottuaan sitä edeltäneen paitsion.

Kotijoukkue ehti tuskin palautua pettymyksestä, kun pallo oli jo omassa maalissa: Roberto Firmino tuplasi Pool-johdon, jälleen vapaapotkukuvion tuloksena.

N’Golo Kante kavensi Chelsealle toisella puoliajalla, mutta eväitä tasoitukseen ei löytynyt. Liverpoolilla on kaudelta täydet kuusi voittoa. Chelsea on voittanut kuudesta kamppailustaan vain kaksi.

Vauhtia riitti myös Arsenal - Aston Villa -ottelussa. Arsenal nousi kaksi kertaa tappioasemasta ja voitti 3-2, vaikka joutui pelaamaan ulosajon (Ainsley Maitland-Niles) takia yli puolet ottelusta vajaalla. Pierre-Emerick Aubameyang viimeisteli voitto-osuman 84. minuutilla.

Jalkapallon Englannin Valioliiga 22.9.2019

Crystal Palace - Wolves 1-1
West Ham - ManU 2-0
Arsenal - Aston Villa 3-2
Chelsea-Liverpool 1-2


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!