NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Barcelonan kroaattitähti on tyrmistynyt peliajastaan: 187 minuuttia

9.10.2019 - 23:08:28


Barcelonan kroaattitähti Ivan Rakitic on turhautunut ja epätoivon partaalla. Barcan päävalmentaja Ernesto Valverde on tarjonnut Rakiticille tällä kaudella vasta 187 peliminuuttia La Ligassa ja nekin vaihtomiehen roolissa.

Barcelona on pelannut La Ligassa kahdeksan ottelua ja niiden jokaisen aloituksessa hollantilainen Frenkie de Jong on häärinyt Rakiticin paraatipaikalla.

Rakiticilla, 31, ei ole mitään kesällä katalonialaisjätin riveihin siirtynyttä De Jongia, 22, vastaan, mutta vähäinen peliaika on vetänyt mielen matalaksi.

- Tämä on raskasta, sillä haluan pelata, enkä olla vain osa tätä joukkuetta, Rakitic kertoo kroatialaisella 24sata-sivustolla.

- Tämä on maailman paras joukkue, mutta minun pitää myös pelata, eikä vain nauttia kävelyistä kaupungilla ja rannoilla, Rakitic jatkaa.

Rakitic tuli Barcelonaan vuonna 2014 Sevillasta. Hänellä on vielä kaksi kautta jäljellä sopimuksestaan.

Rakitic kertoo keskustelleensa vähäisestä peliajasta Barcelonan puheenjohtaja Josep Bartomeun ja kapteeni Lionel Messin kanssa.

- Teen kaiken mahdollisen saadakseni muutoksen tilanteeseen. Maailmassa ei ole parempaa paikka pelata kuin Barcelonassa, Rakitic vakuuttelee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!