NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Zidane on ihmeissään - miksi tämä mies ei pelaa Ranskan maajoukkueessa?

9.11.2019 - 12:02:43


Ranskalaishyökkääjä Karim Benzema, 31, pelaa hienoa kautta Real Madridissa. Realin päävalmentaja ja Benzeman maanmies Zinedine Zidane ihmetteleekin nyt suureen ääneen, miksi tämä ei pelaa Ranskan maajoukkueessa.

Benzema on pukenut Ranskan maajoukkuepaidan ylleen 81 kertaa. Viimeisimmästä ottelusta Ranskan paidassa on ehtinyt vierähtää kuitenkin jo neljä vuotta.

Zidane on ehdottomasti sitä mieltä, että Benzema ansaitsee uuden tilaisuuden. Zidanen mukaan Benzema janoaa sitä itsekin.

- Hän on aina halunnut pelata Ranskan maajoukkueessa. Ollakseni rehellinen, en tiedä, mitä siellä on oikein meneillään, Zidane totesi tänään La Ligassa Eibaria vastaan pelattavan ottelun lehdistötilaisuudessa.

- Minusta Benzema on tällä hetkellä paras ranskalaishyökkääjä. Se ei ole minun päätettävissäni, mutta Benzema ansaitsee ehdottomasti kutsun maajoukkueeseen, Zidane jatkaa painokkaasti.

Benzema teki viikolla historiaa Mestarien liigassa. Hän viimeisteli uransa 50. maalin eurokentillä, kun Real murjoi Galatasarayn numeroin 6-0.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!